Лучшее место для семейного отдыха

Книга отзывов

30.08.2017
Amazing hotel and wonderful staff! Picturesque location in the Carpathian mountains (підпис)

Родина Грень подорожувала з групою Черемош (Міннеаполіс - США) і наш відпочинок в Затишному був один із найкращих! Ми повезем додому багато надзвичайних спогадів! Велика вам подяка!
Оксана, Володимир, Михайло і Назар (не подорожував з нами, на жаль).

Facility is very nice, and great hospitability! A beautiful location with an amazing view!
Snesrud Christina + Galina
Cheremosh Ukrainian Dance Ensemble.

Your building and interior remind me of the lodges in our state of Minnesota in the north world. It is like being at home. Your hospitality was above expectations and delightful. Food reminded me of that mode by my mother – it topped off the Ukrainian experience. We are so happy to be here in the “Карпати” and you as our wonderful host. I hope to see you again.
Bohdan Kuchvarsky (Богдан Кучварський).

We had an absolutely wonderful time staying with you. Wonderful setting, beautiful rooms, amazing food but most of all the kind, thoughtful, warm hospitality of everyone on staff. Best wishes! We hope to return someday.
Gail + Sadie Voss
Cheremosh Ukrainian Dance Ensemble.

30.06.2017р.
Мої любі!! :)
Дякую Вам, Садиба "Затишна", за шалено-позитивні емоції, які привіз мій синочок від Вас :)
Дитина з захопленням розповідала про цей відпочинок! :)
Оксана Козар

Садиба «Затишна» дійсно затишна, домашня їжа і для малюків, і для дорослих, все дуже смачно!
Дякувати Богові, власникам «Єфімов і партнери» і особливо Емілії, яка не тільки на своєму місці, а заслуговує на дяку (матеріально) і низький уклін (духовно)!!!
Всьому персоналу велике спасибі! Мирного неба цьому чудовому краю і процвітання садибі «Затишна».
м. Київ, Грейц К. В., Євдокімова А. З., Євдокімов О. Ю., Євдокімов Платон (1,4 роки).
Цьом-цьом!

10.06.17
Останавливались на один день.
Очень понравилось. Приятно. Чисто. Вкусно. (підпис)

Дуже вдячні за гарний відпочинок та надані допомоги.
Нехай Боженька береже Вас і в усіх справах буде поруч.
Дякуємо, до зустрічі.
Сім’я Колодьків

04.05.2017р.
Дякуємо! Все супер!!! Приїдемо ще, дуже сподобалось!
Успіхів і всього найкращого!
Сав’юки і Ковалі
м. Косів і м. Івано-Франківськ

Відпочивали в Садибі «Затишна» з 14 по 20 березня.
Дякуємо власникам готелю за прекрасно організований відпочинок. В садибі нам сподобалось ВСЕ!!!
Дякуємо всьому персоналу садиби за комфортну домашню атмосферу, почували себе як у друзів давно знайомих. Кухня СУПЕР СМАЧНА!!!
Бажаємо повернутися сюди з родиною та друзями. Будемо всім рекомендувати.
Вдячних Вам гостей та процвітання Садибі.
Щиро вдячні Наталя, Віта, Олена. Херсонська область

27.01.2017р.
Щиро вдячна садибі «Затишній» за такий теплий, щирий прийом! Такого затишку, як у Вас, я не зустрічала в Україні взагалі!
От чого-чого, а all inclusive в Косові?!? Це було так неочікувано!
Дуже тішуся, що познайомилася з чудовими людьми!
Міла, Марта, Ілона – дякую Вам за домашній затишок, за розуміння до дитячих вибриків, за смачну їжу і за казковий настрій, створений Вами!
Садиба Затишна – місце, в якому хочеться лишитися жити! Загалом слів замало аби висловити вдячність!
Бажаю Вам процвітання! І багато багатих туристів!
Успіхів Вам і чекаю Вас до нас в гості!
с. Бене, Закарпаття, Катя, Александра і Крістоф.

08.01.2017
Різдво Христово в Садибі «Затишна» - це такий чудовий час для відпочинку………
Ми, туристи з Києва, вражені від прийому, та затишного навкілля.
Ми святкували Різдво, немов в родинному колі. Велика подяка Мілі і Сергію, які разом з нами виконували колядки. Обслуговуючий персонал чудовий, в номерах чисто та затишно, білизна заслуговує 5 зірок. Ми «відкриваємо Україну» очима українців і бачимо, що все в нас буде добре, тому що в нас прекрасні люди і країна.
Також особлива подяка кухарям – все дуже смачне!
Сюди хочеться повертатись знову і знову.
Всього вам найкращого! Слава Україні!!!

Шановні власники та працівники садиби "Затишна". Ми дуже вдячні вам за дійсно затишний відпочинок!!! Бажаємо вам процвітання!!!
Обов'язково до вас ще приїдемо і всім друзям про вас розкажемо.
Єфімов Євген та Єфімова Вікторія.
ДЯКУЄМО!!!

08.01.2017
Уютно, чисто, классно, мило,
чудесные Сергей и Мила,
Прекрасна водка и еда,
Я рад, что заглянул сюда
Я здесь желанный, а не лишний ,
В усадьбе Косовской Затишной
Я расскажу о них повсюду,
Везде рекламу делать буду,
Пришлю туристов отовсюду,
А сам тут жить бесплатно буду
Хоть летом, хоть в Январе,
А спать могу и на дворе,
А за гулянки с мужиками
Могу всегда платить стихами,
Ведь Я-поет и мастер слова,
И мне мила гуцульська мова.
Дякую Вам,
До побачення,
Андрій Орлов ( Орлуша)
Рождество 2017!!!! Увидимся!!!

05.01.2017
З Новим 2017 роком!
Дякуємо за прекрасне Новорічне святкування! Приєднуємось до всіх попередніх красномовних подяк! Вони заслужені. Фантастична пара Міли і Сергія викладаються повністю і не перестають дивувати культурою в суміші з місцевою колоритністю! Все було на вищому рівні!! Сподіваємось ще не раз побувати у «Затишній».
Сім’я Мокровольських з Києва.

07.11.2016
Дякуємо всім за наші чудові враження від відпочинку:
- Мілі та Сергію за організацію свята, ДУЖЕ смачний і гарний торт, домашнє віскі;
- Юлі та Ілоні за турботу і оперативне виконання всіх прохань. Юлі особливий привіт від Андрюші, дуже вже вона йому подобається)));
- кухарям за справжні та натуральні домашні страви, нам дуже все смакувало;
- Соні, Руслані та О.М. за все-все-все та просто за те, що вони є.
Ці осінні канікули та День народження Андрюші дуже сподобались нашій сім’ї, наступного року ми знову приїдемо!
Іллюша, Андрій, Іра та Ігор Висіцькі.

23.09.16-26.09.16
Дорогий "Затишний". Це було фантастично, казково!
Гарно дякуємо Мілі та дівчаткам за смачні страви та домашню атмосферу.
Ми ще повернемося.
Лариса, Георгій, Фаїна та Маор. Ізраїль.
Dear Zatyshny.
It was simply, great!
We are thankful to Mila and the team for the fantastic food and fairy-tale atmosphere.
We'll be back.
Larisa, George, Faina, Maor. Israel.

Косів, 2016, серпень.
Усім, хто так сердечно приймав нас у « Затишній садибі» - низький уклін і ДЯКУЄМО!!!
Дякуємо за:
- відточену роботу персоналу;
- за комфортні умови;
- за високоякісну (невидиму) обслугу;
- за дружнє відношення;
- за настрій;
- за спокій;
- за розкішну домашню кухню.
Зичимо Вам успіху, процвітання, бо Ви на це заслуговуєте!!!
З повагою Марія Служинська, Підлісна Г.О., м. Львів.

Велике ДЯКУЄМО!!!
Плануючи родинну відпустку, прислухались до поради Наталії Іванівни (адміністратор готелю «Затишний» в м. Скадовськ ) навідати Садибу «Затишну».
Подолавши далеку дорогу, наші очікування були виправдані. Дуже вражені красою цієї місцевості. Щирий прийом, ввічливий, дружелюбний і теплий колектив, гарна територія, затишні і чисті номери, дуже по-домашньому смачна їжа, суперова дитяча кімната, світлий, просторий фітнес-зал, теплий басейн і сауна – все це залишить гарні спогади і позитивні емоції для нас і наших діточок.
Обов’язково будемо радити Садибу нашим друзям і знайомим, та обов’язково завітаємо сюди знову!!!
Окрема подяка власникам закладу, сім’ї Єфімових, що створюють умови для родинного відпочинку на Півдні та Заході України!!!
З повагою, сім’я Микитіних (тато Андрій, мама Людмила, дочка Вікторія, син Владислав)

07.05.2016г.
От всей души хотим выразить большую благодарность за теплый и радушный приём.
Попадая к Вам в гости, попадаешь в атмосферу теплоты и заботы, получаешь массу положительных эмоций и любви.
Отдельное спасибо Яне за очень вкусные и разнообразные блюда.
Мила и Серёжа, Вы очень классные. Так как нас встречали здесь, ни встречали нигде. Ощущения как будто попал к давним хорошим друзьям.
Желаем Вам крепкого здоровья, любви и процветания.
Всем девочкам огромное спасибо.
От Вашей дружной семьи не хочется уезжать.
Всем вам счастья, любви, процветания и удачи.
г. Харьков, семья Урум.

20.06.2016
      З «Затишним» ми знайомі були по Скадовську, тому коли дізналися, що відкрилася садиба в Косові, не мали ніяких сумнівів, що треба їхати.
      Відпочивали в садибі з 7 по 13 липня 2016р. Садиба зустріла нас приємною посмішкою Ілони. У нас був чудовий номер з балконом. Все продумано і зроблено так, щоб відпочинок був приємним та дійсно затишним. Наша донька тренувалася в фітнес залі, плавала в критому басейні. Ми купалися в річці, яка поруч з садибою.    Дівчата на кухні готували шедеври домашніх страв, Міла та Сергій розповідали нам, що цікавого можна подивитися. Ми не сиділи на місці, мандрували по місту, збиралися на оглядовий майданчик, піднімалися на Сопку до сірководневого джерела та Кринчистої криниці, відвідували музеї. В суботу поїхали на відомий всім Косівський ринок. Накупили сувенірів, спробували сирних коників, придбали вишиванки. Милувалися виробами народних майстрів.
      Коли Косова нам стало мало, ми поїхали в Коломию. Чудове місто з старовинною архітектурою, схожою на Львів. Відвідали музей писанки, погуляли по стометрівці та посиділи в вишуканій цукерні «Імпреза».
      В наших планах було відвідати Чернівці, але дуже погане сполучення між двома областями.
      Розставалися з Мілою і садибою із сльозами на очах, тому, що ми знайшли там справжніх друзів, до яких неодмінно хочеться приїхати ще.
      В Київ ми поверталися через Івано-Франківськ (ну любимо ми мандрувати). Цілий день гуляли затишними вулицями міста.
      Цей відпочинок будемо згадувати цілий рік і чекати нової зустрічі.
Дякуємо всьому персоналу садиби. Бажаємо вам процвітання та вдячних і приємних відвідувачів.
Непосидючі Юлія, Ганна та Леонід Алимови з Києва.

From: "СЕРГЕЙ ГРИГОРЕВСКИЙ" [...]
Sent: Sunday, March 13, 2016 08:55:41
To: sadybazatyshna@ukr.net
Subject: Отзыв о Усадьбе "Затышна"

Когда мы получили по электронной почте приглашение от отеля «Затышный» (в котором мы ранее отдыхали) провести выходные дни в отеле или в новой Усадьбе «Затышной», то долго не раздумывали. Для нас «Затышный», также как и «Ефимов и партнеры», надежный проверенный бренд, поэтому очень захотелось отдохнуть в новой Усадьбе «Затышной».
Созвонились по скайпу с администратором Усадьбы Милой, забронировали номер и через несколько дней выехали на личном автомобиле (Пежо 308) на Украину. Дорога заняла 14 часов с небольшими остановками (маршрут Минск-Кобрин-Ковель-Луцк-Львов-Ивано-Франковск-Коломыя-Косов всего около 900 км.). На нашем маршруте по Украине состояние дороги было, в среднем, на твердую троечку, местами попадались даже очень приличные участки.
Прибыли в Косов утром, по навигатору и по полюбившемуся логотипу «Затышного» - Аисту, быстро отыскали Усадьбу. Для проживания нам предложили двухэтажный коттедж, мы с удовольствием согласились, заселились и пошли осматривать Усадьбу. Все очень понравилось.
Вся инфраструктура современная, компактно и грамотно расположена. На территории все радует глаз: резные фигуры детской площадки, скамейки, беседки из дерева, клумбы, стеклянные рамы закрытого бассейна, импровизированный водопад, ступеньки к калитке, за которой приятно журчит речка, обходящая с двух сторон пятачок-пляж. В Усадьбе чувствуется состояние защищенности и безмятежности, но в тоже время отсутствует состояние замкнутости!
Просторный светлый отапливаемый коттедж, полностью деревянный, все необходимое присутствует: современный санузел с душевой кабиной, удобная мебель, телевизор, холодильник, хороший интернет и пение птиц с горным воздухом в открытое окно!
Трехразовое питание организовано по принципу Шведский стол, но, в отличие от «турко-египетского общепита», это душевное обильное питание с вкусными национальными блюдами от замечательных поваров Яны и Натальи. За неделю нашего отдыха мы ни разу не проголодались между трапезами, блюда были разнообразны и повторялись только «на бис».
Великолепная сауна с эфирными маслами и чаем из сбора Карпатских трав, который приносили нам с горным медом заботливые хозяева Усадьбы. Два бассейна (маленький с холодной водой - для окунания, большой с теплой водой - для плавания), подогреваемая плитка пола, кондиционер влажного воздуха, продуманная вентиляция, безопасные коврики, несколько туалетов и душевых, полные дозаторы для шампуней, чистые полотенца и простыни для сауны, удобные шезлонги, живые цветы по периметру бассейна, резиновые тапочки разных размеров и другие мелочи, которые говорили, что здесь о нас заботятся, как о Друзьях. И это чувствовалось во всем.
В любое время суток и любую погоду мы всегда находили здесь занятие по душе: разнообразные настольные игры, для ребенка детская игровая и детская площадка с качелями, фитнесс-комната с новыми тренажерами и беговой дорожкой, библиотека, беспроводной интернет с хорошей скоростью и, наконец, можно было просто посидеть в одной из беседок с видом на горную речку под весеннее пение птиц.
Нам также понравилось удобное расположение Усадьбы: рядом заповедник, горы, лес и до всей инфраструктуры города Косов 15-20 минут пешком. Самостоятельно (на машине и пешком) мы посетили интересовавшие нас достопримечательности г. Косова и его окрестностей. Ездили в Буковель (120 км. по нормальной дороге). На обратном пути мы планируем посетить г. Ивано-Франковск и Львов.
Так, благодаря «Затышному» мы замечательно отдохнули, открыли для себя знаменитые Карпаты и города Украины, а главное, приобрели новых друзей: Сергея, Милу, Илону, Яну, Наталью, - которым от всей души за гостеприимство ОГРОМНОЕ СПАСИБО!
Григоревские Сергей, Ольга, Ксения 10 лет (г. Минск, Республика Беларусь).
Отдыхали в Усадьбе «Затышна» 06.03.-14.03.2016 г.

17.01.2016
Шановна пані Міла.
Бажаю висловити сердечну вдячність Вам і Вашим приємним співпрацівникам за гостинність для мене і для всіх членів нашої групи з 9 чоловік.
Ваша людяна теплота і почуття, вміння задовольнити людей віком від 7 до 77 років, виходить поза наші сподівання, яких можна було чекати.
Знову, ще раз, щире і сердечне дякую.
Гаєтано Бруно, Торіно, Італія

09.01.2016р.
Найкращі наші Міла та Сергію!!!
А також Весь працюючий персонал!!!
За весь час проведений разом з Нашою Великою родиною, якою ми прожили 10 днів, хочемо висловити подяку за Вашу гостинність та радушний прийом, щедро накритий стіл кожного дня, теплі чисті та затишні кімнати, чарівно прекрасну оселю.
Дякуємо, за те, що ви подарували нескінченну подорож до початків нашої української історії, за весь ваш переданий та відтворений спадковий, батьківський колорит у кожному дні, у кожній страві, у кожному зверненні до кожного з нас.
Дякуємо за вашу справжність, за вашу щирість, за Ваш затишок.
Нехай погода не створює перешкод для відвідувачів Вашої Садиби.
Дякуємо від сім'їв Добровольських, Коваленків та Рубанців, м. Київ.
P.S. Особиста подяка за помідорчики!!!
Вони найсмачніші у всьому всесвіті.
Ксюха

08.01.2016р.
Доброго дня!
Хочемо щиро подякувати Садибі «Затишна» в особі їх ґазд за той неперевершений відпочинок, який ми отримали, перебуваючи тут з 05 по 08 січня 2016р.
Вражає ідеальна чистота в номері, дуже гарна постіль, ліжка та... все, все!
Це найкраще за комфортом місце серед усіх інших готелів, в яких відпочивала наша сім'я, як в Україні, так і за кордоном.
Бажаємо вам подальшого розквіту!
Сподіваємось, що ще не раз приїдемо до вас на відпочинок.
Дякуємо!
Сергій, Світлана та діти!

Сентябрь, 2015.
Меня зовут Оксана. Отдыхали в “Затишной» c 15 сентября 2015.
Планируя отпуск, мы всегда читаем отзывы об отелях или о достопримечательностях. Это очень сильно помогает. Поэтому тоже решила написать отзыв о своих впечатлениях о нашем коротком отпуске в «Затишной». В этом году у нас, на все про все была неделька. О садыбе узнала из рассылки по почте. Загруженность по работе была большая, но что-то заставило сделать закладку! Ближе к сути! Поехали просто «куда глаза глядят»!
Дорогие друзья! Никогда и ничего подобного я не испытывала, отдохнув в садыбе с мужем Евгением и сыном Матвеем (12 лет). Мы любим путешествовать на автомобиле и были во многих интересных местах Украины и Западной Европы, например, в Нормандии, в Италии на озере Гарда, купались в Лигурийском море и Атлантическом океане.
Буду правдивой! Кто чего ищет! В этом году нам нужен был 100% релакс. И мы его получили! Садыба новая и это огромный большой +! Чистота -хирургическая! Очень важно, что собственники садыбы делают ставку на покой, уют, доброжелательность и комфорт.
За роскошью и vip-обслуживанием - не в садыбу! За кулинарной экзотикой тоже не сюда! За европейской пешеходной зоной - опять мимо! За all inclusive - не получите! Супер предложения анимации не найдете! Экскурсионная программа не отработана и не заточена под массы! Выехать куда-то на вечерок - проблемка! НО!!!
У нас было все, что мы просили или хотели (просто, без затей, по-человечески)! Идеальное место для сна с идеальными принадлежностями. Простая, но очень вкусная домашняя кухня, чистейшие столовые приборы, теплый и просторный бассейн, уютная и комфортная сауна! Двор и спуск к горной речке уютный и красивый! Маленький фитнес-комплекс для людей, следящих за своей физической формой! Игровая комната для деток и площадка на улице - вне всяких похвал (хотя у нас уже большой мальчик). Интернет работал без вопросов на очень хорошей скорости (нам нужно было включаться ненадолго в работу и это было очень важно!)
У нас за 4 полных дня столько прекрасных эмоций и впечатлений! Мы поднялись не очень высоко в горы к источнику вместе с прекрасной лошадкой и ее хозяйкой! Нашему Матвею организовали рыбалку (ловили форель в соседнем хозяйстве)! Сами без проводника пошли к другому источнику в горах (не высоко). Были в музее и гуляли по городу! Одна сувенирная лавка Николая - это «что-то»! Я понимаю, что мы практически ничего не успели (не поднялись очень высоко в горы, не увидели водопады, не организовали рафтинг и вообще не увидели с десяток замечательных мест в округе, которые предлагает для посещения Садыба, но своими фотоотчетами и описаниями к ним мы взорвали наши соц.сети! У нас действительно горят глаза и самые теплые человеческие эмоции, и мы ими делимся со своими друзьями и знакомыми!
Надо понимать! Все это с нами произошло в период «не сезон»! Летом сложно застать тишину! В календарные праздники тоже в садыбе весело и шумно, но опять-таки «очень по-домашнему»! Если Вы готовы быть открытыми с совершенно незнакомыми людьми и принимать их открытость и эмоциональную щедрость, то Вам будет комфортно и ЗАТЫШНО!!! Нигде и никогда мы не встречали такой ЛЮДЯНОСТИ! В «Затишной» весь персонал именно такой!
Один огромный минус, но он теряется среди огромного числа плюсов- это автомобильные дороги! Но, когда мы возвращались домой, то и их не заметили, так как вспоминали все прекрасные события и мелочи, которые с нами произошли!
Мы все разные и любим по-разному отдыхать, но нам всем нужна искренность, забота и природная красота. Этого в «Затишной» в избытке!
Оксана Васькова, Днепропетровск.

18.09.2015
Огромное спасибо!!!
Не выразить словами всего, что мы испытываем!
Очень много путешествуем по Европе. Такой искренности, щедрости, внимания мы не встречали нигде!!! Чудесное место! Всё очень комфортно!
Удивительной красоты природа, но самое главное – ЛЮДИ!!! Мила, Наташа, Яна, Илона и конечно же Сергей – СПАСИБО!
Пусть у Вас будет много-много постояльцев, Вашего душевного тепла хватит на всех!Мира нашей любимой Украине!
Здоровья и благополучия Вам и Вашим семьям!
Женя, Оксана, Матвей Васьковы, г. Днепропетровск.

From: Андрей [...]
Sent: Tuesday, June 23, 2015 4:16 PM
To: sadybazatyshna@ukr.net
Subject: Відгук

Доброго дня! Хочу подякувати Вашій садибі за теплий, і дійсно затишний прийом. В першу чергу хочу подякувати персоналу, який не імітує гостинність, а справді є дуже приємними людьми. Я відчув себе не як формальний клієнт, а набагато приємніше – у колі гарних товаришів!!! Окремо вдячний Сергію, Мілі та Ярику, які турботливо супроводжували моє перебування у Садибі позитивними емоціями, своєю компанією, смачними стравами та гарним настроєм!!!
Дуже сподобався і сам підхід власників до облаштування садиби - наявність дитячої зони, альтанки (ввечері дуже комфортно там перебувати), зони барбекю, басейну та бані (хоча на превеликий жаль, не встиг ними скористатися).
Окрім позитивних танців з бубнами, хотів би звернути увагу на маленьку незрозумілість. Так, у Вашій садибі наявні датчики руху, які начебто мають заощаджувати електроенергію шляхом автоматичного вимикання світла, однак чому ж тоді, переслідуючи мету заощадження, не використовувати і заощаджувальне освітлення, а не лампочки «Ілліча» :)
Підводячи підсумок, хочу наголосити, що «погоду» під час відпочинку створює його персонал, що працює з людьми, а він у Вас просто неймовірний: Сергій - класний майстер, турботливий господар та дуже приємна людина в спілкуванні, Ярик - чудовий кухар, що може нагодувати не тільки домашніми смаколиками, а й окремими блюдами з ресторанного меню (дуже смачна рибка була зготована :), ну а Міла, Міла взагалі своєю сяючою посмішкою та неймовірною енергетикою може камін розпалювати, ну чи працювати замість генератора, маю на увазі генератора позитиву :)
Дуже сподіваюсь, що ні час, ні обставини, ні клієнти та будь-що їх не змінить, а тому вже найближчим часом маю на меті приїхати до Вашої Садиби з друзями, подихати іонізованим повітрям (під час перебування у Садибі вночі була гроза) та набратися позитивних емоцій.
Андрій, м. Київ

09.06.15-19.06.15

Вдруге після зимового відпочинку приїздили всією сім'єю Растєгаєви. Отримавши масу позитивних емоцій від попереднього відпочинку, одразу ж вирішили закріпити результат літнім відпочинком.
Вся родина задоволена і вдячна за більш ніж приємний відпочинок. Додаючи до всіх попередніх добрих і щирих слів, можна лише відмітити, що відпочинок в Карпатах як взимку, так і влітку є супер-пупер мега класним.
Дякуємо! Дякуємо! Дякуємо!
Всій дружній РОДИНІ бажаємо міцного здоров'я та всіляких удач і успіхів! Садибі "Затишній" бажаємо процвітання та зростання! Так тримати!!!
Не прощаємось! До скорих зустрічей!
Всім вибагливим і невибагливим рекомендуємо!
Цілуємо, обіймаємо!
Сім'я Растєгаєвих.

04.06.2015
Щиро дякуємо за прекрасні умови для відпочинку; щире, доброзичливе, уважне відношення всіх працівників садиби "Затишна". Нам було затишно і комфортно.
Своїм знайомим будемо рекомендувати тут проводити відпочинок. Надіємось, що і ми знову приїдемо сюди.
З вдячністю всі 53 учасника екскурсії з міста Городенки.

Невероятное одесское спасибо за теплейший прием. Сам уют поселился в этом месте! Потрясающе приветливые сотрудники. Красоты вокруг потрясающие! Это то место, которое можно посоветовать самому капризному человеку.
В контакте: Яная Обуховская.
Instagram: yanaya_ obuhovskaya

08.03.2015р.
Ми приїхали до Вас із Тернопільщини: дідусь, бабуся, мама Таня, тато Микола і Захарчик. Щиро вдячні за гостинність, теплу атмосферу, приємний і дружелюбний персонал. Для відпочинку із дітьми створені усі умови, затишно, просторе і безпечне подвір’я, дитячий майданчик – все чудово! Також дякуємо за зручні та комфортні номери, щирі та дружні відносини, за розуміння.
Усім своїм знайомим будемо радити відпочити саме тут.
Особлива подяка Мілці, Сергію та шеф-кухарю – усе було на висоті!
До зустрічі. Цілуємо.

06.03.2015р.

відгук Калуш

05.03.2015
відгук Ектор Хіменес Браво


Thank you for your hospitality.
Best wishes!
Sincerely Hector Bravo.






05.01.2015 – 15.01.2015р.

Наша сім’я з чотирьох осіб: я – Валентина, чоловік – Сергій та двоє доньок – Дар’я і Катя, відпочивала в Садибі «Затишній». Сказати, що ми отримали масу позитивних емоцій, - нічого не сказати. Ми раді, щасливі, веселі, ситі, здорові завдяки турботливій сім’ї (я маю на увазі персонал, але не можу і не хочу їх так називати, бо це дійсно справжня велика дружня родина). Нам настільки сподобалось відпочивати тут, що і їхати не хочеться. Чисті, охайні кімнати, дитяча кімната, щедро наповнена іграшками та розвагами, сауна з басейном шикарні та блискучі, смачна-пресмачна їжа, в цілому надзвичайний екстер’єр та інтер’єр – все це Садиба Затишна. Вся наша сім’я щиро дякує великій дружній родині за такий чудовий відпочинок. Всі члени цієї родини вкладають свою душу у все, що роблять, від чого відпочинок стає ще більш чудовішим та насиченішим .
Всім велике ДЯКУЄМО! Мілі та Сергію, Ілоні, Ользі, Марії Михайлівні, Ярославу!
Вам і Вашим сім’ям бажаємо міцного здоров’я та довголіття! А Ваша справа нехай зростає та процвітає! Нових Вам перемог та досягнень!
Сім’я Растєгаєвих! 15.01.2015


12.01.15
Саш, спасибо за отдых.
Мы в Киеве. Привезли много впечатлений и открытий. В гостинице все сделано так, как я бы сделала для себя (с учетом большого числа поездок по всему миру). Особенно меня убедила детская комната.
Приняли нас как в свою семью. Очень удачный выбор Милы и Серёжи. Всё по-домашнему. И соседи подобрались веселые. У нас получился чудесный концерт на Рождество. Кто бы мог подумать, что серьёзные бизнесмены бывают и писателями детских книжек и даже отличными трубачами.
Косив сам стал для меня большим открытием. Очень приятно, что там сохраняются народные промыслы. Теперь у меня есть ещё один город на карте. Спасибо тебе и жене за чудесный приём и море новых впечатлений!
Елена Широкова.

02.01.2015 – 10.01.2015

Різдво ми в Косові зустріли.
Пили, співали, кутю їли –
Всі чужі люди, але спільне –
Те важливе і надійне –
Нас усіх тут об’єднало
І сенсом на майбутнє стало!
Любов до неньки, до людей –
З повітрям край дарує цей,
З шумом дерев, з репінням снігу,
З умінням дарувати інтригу,
Цікавість, святість, добро й сміх –
Тут є забава для усіх:
Баня, басейн і тренажори,
Який там Яблунів, Шешори?
Міла й Сергій – сім’я чудова,
В них гарний син і донька кльова –
Та й взагалі ми вдячні долі,
Що Люда є, Ілона й Оля,
Що все, що просимо – те й маєм –
В усьому нам допомагають!
І в Ярика завжди все супер,
В Михайлівни – золоті руки!
Дай Бог Вам люди добрі й щирі,
Щоб Ви жили заможно в Мирі!!
Щоб дітки, що Зорю Світили,
Колядували й мир приносили –
Жили у щасті та добрі
На рідній і святій землі,
На щедрій, мудрій і величній,
Фольклорній, дружній, автентичній,
Прекрасній, гарній, кольоровій,
Богомлюбивій і чудовій –
Тій, що для нас понад усе,
А ворог наш нехай помре!
Банячили ми й кімували,
Чуркотіли й сокотали!
Кічера, Йо, Набуток, Ватра,
Дримба, Тобівка, ліжник, Згарда –
Тут затишок і просто рай –
Нехай живе Гуцульський Край!
Скадовськ, і Київ, і Херсон,
Луганськ, Донецьк і Краснодон,
Одеса, Львів і Миколаїв,
Ужгород, Рівне і Почаїв –
Ми дружна і славна родина –
Непереможна Україна!!
10.01.15 м. Київ
Київська обл. – м. Сквира
м.Київ
м. Штутгард (Germany)

(Янчуки, Kiss, Молдован, Бондар, Комаренко).


08.01.2015р.

Дякую за чудову можливість відпочити та набратися сил. Дякую за турботу та чуйність. Ви всі чудові! Бажаю всім здоров’я та довгих і щасливих літ життя.
Хай Вам Бог помагає!
Андрій Каралевський, м. Київ
P.S. Прекрасная кухня! Капуста, свекла и рыба добавили удовольствия от пребывания и радости отдыха!

08.01.2015г.

Спасибо!
Миле, Сергею, Илоне и всем-всем-всем за уют, внимание, порядок, улыбчивость, доброе отношение и сердечный прием. Замечательна сама Садыба: живое дерево, уютные номера, продуманный антураж…… Здесь приятно и легко дышать. Зал для фитнеса, бассейн, сауна в любой момент «готовы» посетителя, т.к. персонал отеля поддерживает идеальный порядок. Это добавляет отдыху комфорта и удовольствия.
Наш отдых удался!!
Желаю: Садыбе – процветания, персоналу – здоровья, сил и терпения.
Марина Норова.

01.01.2015р.
Шановна Садиба Затишна. Ми не жаліємо, що вас тут надибали! Найбільше сподобалось відношення персоналу, які люблять свою роботу всім серцем. Смачна кухня (особливо солянка та биточки, які раджу всім спробувати). Гарний інтер'єр хатинки і така хороша атмосфера Нового Року!
Окреме дякую Сергію та Емілії!!! Ви чудові!!! Ми вже вас полюбили і обов'язково при нагоді приїдемо ще раз сюди!!

01.01.2015
Нам випала чудова можливість весело та затишно зустріти Новий 2015 рік у Садибі Затишній ! Особливу подяку хочу висловити Емілії, надзвичайно щира, добра, добродушна та роботяща жінка! Також велике щире дякую Сергію, котрий допомагав нам у всьому. Ми чудово провели час! Радимо Садибу кожному, хто хоче відпочити.
Тут ви зможете забути про свої проблеми, а враження у вас будуть незабутніми!!
м.Чернівці
с.Іспас
с.Мілієве
с.Банилів
Хмельницька обл., смт. Чемерівці

Також нам випала чудова нагода познайомитись з хазяїнами цього закладу і хочу сказати, що люди надзвичайно хороші, ввічливі та приємні, справжній приклад гарної сім’ї.
Особливо дякуємо персоналу!!!

Добрый день, наши дорогие Милка, Сергей, Оля и Илона!
Если на Земле и есть рай, то он непременно находится в Вашем крае!
Леса, горы, реки с водопадами – это что-то незабываемое!
А какой воздух, как у Вас говорят: « чистый кислород, хоть ложкой ешь».
У Вас даже коровы не обыкновенные, а именно те, которые дают молоко на производство шоколада « Милка», такие мультяшные, красивые, холёные.
Чудесная садыба, где мы жили, альтанки, с прекрасным видом на реку, с порогами и водопадами, всё это прекрасно вписывается в колорит края.
Гуцульская кухня – это что-то бесподобное, ну ооочень вкусно.
Спасибо за Вашу гостеприимность, Ваше внимание, мы чувствовали себя как дома, а порой, даже лучше.
Уехали, но уже хотим возвратиться снова!
Желаем Вашему заведению процветания, благодарных гостей, чтобы Ваш труд был в радость и им, и Вам!
Света, Нина.
г. Скадовск, Херсонской обл.
20.09.14

Дякуємо за гарний відпочинок!!!!!
Велика подяка від нас персоналу і адміністратору!!!
Сподіваємось що знову приїдемо!!!!!
Дуже вам дякуємо за тепло і гостинність!!!!
Віталій, Олена. м. Херсон 2014

27.08.2014
Щиро дякуємо за гостинність!
Відпочинок на славу. Раді, будемо рекомендувати Вашу садибу «Затишну» нашим друзям. Держіть марку!
Процвітання, успіхів та хороших відпочиваючих!
З повагою Людмила, Сергій, Наталія, Віктор, Наталія, м.Дубно
Viktoria Cork,Ireland.
All the best!!!

25.08.2014
Дякуємо Вам за чудовий відпочинок!
У вашій садибі «Затишній» добре, як вдома.
Будемо з радістю приїжджати до вас на відпочинок.
Бажаємо процвітання і успіхів у вашому домі!
Олександр і Світлана, м. Хмельницький

25.08.14р.
Цього літа нам пощастило відпочити лише раз і ми дуже раді, що це було саме тут.
Привітний і зацікавлений в нашому відпочинку персонал зробив все, щоб ми повернулися сюди найближчим часом, і привозили друзів та рідних.
Ми просто зобов'язані подивитись на закінчений варіант вашого комплексу. ♥
Марічка і Тарас, м. Чернівці, 2014р.

16.08.2014р.
Велика вдячність персоналу за приємну гостинність, щирість, доброту, чистоту, затишок та гарний відпочинок.
Прокинувшись вранці, коли сходить сонечко, чисте повітря, шум річечки, розумієш що таке щастя, а особливо у свій ювілей.
Мрії збуваються...
Обов`язково приїдемо до Вас ще раз, але на тиждень, як мінімум.
З великою повагою Ваші хмельничани:
Цісар Наталія, Володимир та Златочка, Рогульська Тамара

Шановні мої! Спеціально вибрали час, коли пішов дощик, для того, щоб висловити свою вдячність за відпочинок та побажання для подальшого розквіту.
Щиро вдячні за гарний відпочинок! Особливо персоналу і адміністратору! Завжди знали, що на Гуцульщині живуть «інші» українці, а тепер ще раз впевнились, що допоки у нас є такі люди, нам нічого не завадить рухатись шляхом процвітання.
Особливо дякуємо природі! За гори, повітря, річку та гарну погоду.
Тепер деякі побажання, які можливо Ви використаєте у своїй подальшій роботі:
1) Треба подумати про організацію харчування за варіанти:
А) включення сніданку у ціну
Б) повний пансіон (сніданок-обід-вечеря)
В) сніданок-обід (або вечеря) за бажанням
2) Меню можна давати вибрати з 2 або 3 варіантів або шведський стіл.
3) Треба організувати прання та прасування для відвідувачів платне (це зручно!).
4) Бажано косметично прибрати і виносити сміття щодня або через день.
5) Добре б було змінювати рушники через день.
6) Якщо люди перебувають 10 і більше днів можна надати можливість безкоштовно (це умовно, бо частково внесено у ціну!) відвідати басейн та сауну від 5-7 разів.
7) Ціна для сторонніх, якщо Ви думаєте запропонувати, що хочуть скористатися басейном та сауною має бути вищою. Хоча цим питанням слід добре подумати, можливо це порушить атмосферу домашнього затишку закладу.
8) Як вже звертали увагу, треба відремонтувати телевізори в номерах, згідно вимог до плазмових телевізорів.
9) Треба подумати про екскурсії по навколишніх пам`ятках. Для цього треба мати або власний «бусик» або підписати угоду з перезвізниками.
10) Т.я. Міла і Сергій дуже добре уміють робити руками!!!, то треба організувати майстер-класи для тих, хто бажає чомусь навчитися, а також треба не забути про дітей, які теж можуть бути до цього залучені. Після майстер-класів можна організувати виставки робіт.
Взагалі роботи Сергія вражають витонченістю та художністю!
11) Можна організувати власну дитячо-дорослу бібліотеку україномовну.
12) Можна поставити стіл для малого тенісу та мати власний інвентар для відпочинку (стільчики, зонтики, лежаки).
13) Можливо подумати про те, щоб встановити у спальнях невелику шафу, в яку можна би було повісити речі і сховати валізи, бо комоди не виконують всіх функцій.
На цьому щасливому числі я закінчую. Якщо Ви прочитали все це, то дякую! Якщо дослухаєтесь і використовуєте, то щиро дякую! А взагалі все було чудово!
Ще раз дякую всім! Щасливого Вам майбутнього! Процвітання!
Світлана, Віталій, Андрійко із Житомира 15.08.2014р.

Liebe Menschen aus Kosiv und dem Land der Huzulen!
Es war schwer, Kosiv per Fahrrad zu erreichen, doch die Belohnung für die Anstrengung war großartig: Baden im Fluss, ein tolles Hotel, liebe Leute und leckere Speisen! Wir kamen als Gäste und gingen als Freunde.
Großartiges Huzulenland: Natur, Kultur, Geschichte! Vielen Dank!
Für eine lichte Zukunft!
1. Sylvia Maier-Hein
2. Herrmann Buchholz
3. Hjalmar (Schweiz)
4. Emma Matzke (Papua-Neuguinea)
5. Wolfgang Matzke (Berlin)
6. Dirk Fischer (HdB)
7. Hartwig Zillmer (Deutschland-Poln. Gesellschaft Hamburg).
Hamburg

Затишна атмосфера, теплі люди, чудовий та професійний персонал, хочеться залишатися ще і ще!
Чекайте в гості. Косів - місто, де затишно як вдома. Обіймаємо. (підпис)

З 01 по 03 серпня нам випала можливість відпочити в цьому закладі.
Ми дуже чудово відпочили!
Номери чудові! Затишно, чисто, комфортно.
Дуже ввічливий персонал.
Велика подяка від нас персоналу і адміністратору!
Велике Дякую!
Обов`язково приїдемо!!! 03.08.14р. (підпис)

Ми були перші!!!
Вдячні за теплий прийом, уважне ставлення за чудові номери, чистоту, затишність.
Потрапили сюди випадково, але обов`язково приїдемо ще раз!
А вам бажаємо удачі та процвітання.
Здоров`я всьому персоналу і велике Вам дякуємо!
01.08.2014 м. Львів. Леся і Олег.